gamegear.dk

Hvor Mange Hz Skal En Gamer Skærm Have?

Billede: canva.com
Udgivet d. 01.12.2021
Skrevet af: Redaktion

En god gamerskærm kan være helt nødvendig til den seriøse gamer, og en af de absolut vigtigste ting er hvor mange Hz skærmen har.

Hz er en specifikation som har direkte indflydelse på din FPS (frames per second) i dine spil.

Jo højere FPS man kan opnå, jo mere flydende og naturligt vil spillet føles, og det kan have store konkurrencedygtige muligheder.

Mange gamere vælger skærme med minimum 144 Hz, hvilket kan være vigtigt til fx skydespil hvor en god FPS er helt nødvendigt.

Hvis du ikke går så meget op i at have høj FPS, kan du sagtens nøjes med en gamer skærm med 60 Hz, som er nok til de fleste normale spil.

Du skal blot være opmærksom på, at skærme med kun 60 Hz ikke vil kunne vise mere end 60 FPS i nogle af dine spil, film, youtube videoer osv.

Langt de fleste moderne skærme bliver udviklet i varianter som har minimum 144 Hz, og der findes endda endnu bedre skærme nu med over 200 Hz til de som vil have det ypperste indenfor gaming udstyr.

Læs: avxperten- har ydet økonomisk støtte til teksten på netop denne artikel. Der kan du købe et sortiment fra gaming bord. Når indhold tilgodeser avxperten, kan vi ikke sige at det derfor er upartisk, deraf marketet.