gamegear.dk

Nyt Counter-Strike 2 På Vej!

Billede: canva.com
Udgivet d. 07.03.2023
Skrevet af: Redaktion

Counter-Strike: Global Offensive er et af de mest populære førstepersons skydespil i verden, med millioner af spillere, der logger ind for at spille hver dag.

Og nu, ifølge esports-journalisten Richard Lewis, er Valve på randen af at lancere en større opdatering til spillet.

Denne opdatering kan omfatte en ny version af spillet, der vil køre på virksomhedens Source 2-motor, som også bruges i Valves andre populære spil som Dota 2 og Half-Life: Alyx.

Denne migration kan bringe en række forbedringer til spillet, herunder bedre ydeevne og grafik. Valve har allerede hyret en gruppe professionelle CS:GO-spillere til at prøve det opdaterede spil på virksomhedens hovedkontor i Seattle, ifølge Lewis.

Men det er ikke alt. Det nye CS:GO kan også komme med et forbedret matchmaking-system, der ligner tedjepartsplatforme som FACEIT eller ESEA, som er populære blandt spillere, der søger konkurrencedygtige kampe.

Valve forventes også at øge tickraten på serverne, der bruges af spillet, fra 64 til 128, hvilket potentielt kan reducere latency under online kampe.

Trods manglen på fanfare før denne opdatering er der visse indikationer på, at Valve har arbejdet på den i lang tid.

Udover Lewis’ rapport opdagede Reddit-brugeren u/DAOWAce for nyligt et par eksekverbare filer med navnet “csgos2.exe” og “cs2.exe”, der var inkluderet i de nyeste drivere udgivet af Nvidia.

Mens dette kunne antyde et helt nyt spil, er det sandsynligt, at Valve simpelthen flytter spillet over til Source 2-motoren.

Alle disse nyheder er spændende for fans af spillet, der har ventet ivrigt på opdateringer og forbedringer til CS:GO.

Tidligere erfaringer med Valve tyder på, at når deres team først er tæt på en lanceringsdato, er det ofte kun et spørgsmål om tid, før spillerne kan se frem til at få glæde af den nye opdatering.

Forhåbentlig skal vi ikke vente alt for længe på at finde ud af, hvad dette såkaldte Counter-Strike 2 handler om.

Denne tekst er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra avXperten. avXperten forhandler blandt andet smarte gaming headset.