gamegear.dk

Hvad Er Vigtigt I En Gamer Pc

Billede: pixabay, kampfhimmel
Udgivet d. 23.11.2021
Skrevet af: Redaktion

Der er mange ting der skal spille sammen når man skal have en effektiv gamer pc, som bare kan trække alle de nyeste spil. Det er dog ikke det samme der kræves af en pc, som f.eks skal bruges til tunge arbejdsmæssige opgaver, som f.eks kræves af en gamer pc, men fælles har de fleste computer i dag én ting som er super vigtigt.

Så lad os besøge spørgsmålet igen: Hvad er vigtigt i en gamer pc?: Det vigtigste i en gamer pc er uden tvivl et godt grafikkort, også kaldes GPU. Et godt grafikkort kan gøre en gammel pc, rigtig hurtig i forbindelse med spil, og på samme tid være en flaskehals i selv den nyeste computer.

I løbet af de seneste år er grafikkort steget i pris med raketfart. Grafikkort bruges foruden spil, til at lave meget tunge beregninger, som f.eks renderinger til spil og film, men derfor også til at mine f.eks bitcoin og andre cryptovalutaer. 

OBS: du skal dog være sikker på at din strømforsyning leverer nok strøm til dit grafikkort, fordi hvis du ikke har strøm nok virker din GPU simpelthen ikke. Dernæst skal du sikre dig at dit bundkort understøtte grafikkortet

Hvis grafikortet ikke er et problem kan du kigge på hastigheden af din SSD disk, og dernæst CPU og Ram.

Vi sender et stort tak til avxperten, der har støttet dette indlæg. Så kig eventuelt på tastatur hos avxperten. Det årsagen til at avxperten får omtale i dette indlæg.