gamegear.dk

Hvad Er En Gamer?

Billede: Pixabay, Matryx
Udgivet d. 06.10.2021
Skrevet af: Redaktion

En gamer er overordnet set en person, der sidder og spiller computer i mange timer i løbet af en dag. 

Det bliver set som en hobby, men der faktisk også mange, der lever af det.

Gamer bliver brugt som en betegnelse.

Som sagt er der også flere og flere, der lever af at være gamere, fordi de streamer på Youtube, Twitch eller andre platforme, hvor man kan sidde ved sin egen computer og se personen snakke eller spille et spil. 

Det er ikke en nem levevej at være gamer udelukkende, da man skal have en kontakt til sine seere hele tiden, når man streamer. Det er en hård branche, og hvis du ikke er spændende at se eller høre på, så går seerne videre. 

Mange gamere har en donationsmulighed, som er åben for alle, der kigger med. Man kan donere alle former for beløb, som så kan være med til, at gameren bliver ved at streame. Folk donerer gerne, fordi gamerne er med til at give et indblik i spil, som man selv overvejer at købe. Hvis de så ikke anbefaler det eller det stadigvæk har mange fejl/bugs, så slipper man selv for at bruge mange penge på et spil, som man ikke vil spille på længere sigt.

Derudover er der også mange af disse streamere, der er enormt sjove at høre og se på. Dem ser jeg gerne selv, hvis muligheden byder sig.

Skiltet øverst viser, at sidens tekst var skrevet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Der kan du blandt andet shoppe: Heiring smykker. Heraf mærketet, som du ser øverst.