gamegear.dk

Gamle Computerspil

Billede: Pixabay, OpenClipart-Vectors
Udgivet d. 06.10.2021
Skrevet af: Redaktion

Computerspil er jo en verden, hvor der hele tiden kommer nye spil til, men der stadigvæk nogle gamle klassikere, som er sjove at spille.

I det følgende får du et indblik i nogle af de gamle spil, som jeg engang har spillet og som mine egne forældre også har spillet på computeren.

Pac-Man

Et af de ældste computerspil, der findes og en sand klassiker. Her skal du styre den lille mand/ost og spise små ting i en labyrint. Det gælder om at spise dem alle sammen og sørge for ikke at blive spist af de små monstre, der bevæger sig rundt. Et spil man kan bruge mange timer på.

Tetris

Et spil der faktisk også bliver spillet en masse i dag. Princippet er det samme. Lav hele rækker med de forskellige figurer uden at nå toppen.

Disney-spil

Disse spil er mere fra 90'erne, hvor disneyfilm var moderne og var det som alle børn så.

Spillene handlede gerne om, at man skulle føre hovedpersonerne eller deres dyr igennem en bane og samle guld, sten eller andet. 

Minestryger

Et spil der har eksisteret, så længe jeg husker. Det var og er nogle steder stadigvæk fast inventar, når du køber en ny computer. Overordnet mål: lad vær med at ramme bomberne på kortet, som er gemt. Du trykker på kortet, hvor der kommer tal frem, som kan indikere, hvor bomberne er placeret, så du ikke rammer dem.

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se Perlen Odense. Find et stort udvalg af produkter hos Perlen Odense webshop, eksempelvis øreringe med perler eller utallige andre gode varer. Tusind tak for støtten, siger vi.