gamegear.dk

Computerspil På Dansk

Billede: Pixabay, Victoria_Borodinova
Udgivet d. 11.11.2021
Skrevet af: Redaktion

Utroligt nok så findes der rent faktisk computerspil, som har danske stemmer. Det er dog ikke mange af dem, der er lavet til mennesker, der er over 12-15 år gammel. Det er mere til børn og unge, som kan spille spil for at lære eller blive klogere. 

Jeg har også selv spillet mange danske spil. 

Dette har været Pixeline, Hugo, Magnus og Myggen, spil i forbindelse med julekalendere og Pedersen og Findus.

Hvis du selv kender til spillene ovenfor, så ved du også, at de ikke ligefrem henvender sig til de piger og drenge, der kan lide CS, WoW og LOL.

Umiddelbart tænker jeg, at det ligger i, at det er det engelsk sprog, der har overtaget den virtuelle verden. Det er det gængse sprog og skulle et dansksproget spil sælge i udlandet, så vil det nok være en kæmpe nedtur. 

Dansk er jo et sprog, der er meget svært at forstå og derfor vil man skulle bruge ekstra tid på sproget også og ikke kun på at spille selve spillet.

Der er dog nogle spil, der bliver oversat til dansk fra andre sprog, så der er flere aldersgrupper, der kan spille dem. Jeg vil dog helst altid foretrække det originale sprog.

Tak til Perlen Odense. Til slut vil sige stort tak til Perlen Odense, der har bidraget økonomisk til dette tekstindlæg. Så kig eventuelt på hænge øreringe hos Perlen Odense. Heraf mærkatet på indhold.