gamegear.dk

Top 3: De Bedste Computerspil I år

Billede: Pixabay
Udgivet d. 17.11.2021
Skrevet af: Redaktion

Man kan aldrig få nok af gode computerspil. Heldigvis findes der utallige af slagsen, som kan vække stort set alle følelser i enhver. I denne liste fokuserer vi på at fremhæve de spil, som vi mener er bedst i år. Dermed ikke sagt, at de skal være udgivet i år, for et spil med få år på bagen kan sagtens være blandt toppen, hvilket faktisk også er tilfældet for denne liste.

Se vores liste over de allerbedste computerspil i år, som vi på det varmeste kan anbefale, at du nyder i fulde drag.

De bedste computerspil i år

1. The Witcher 3: Wild Hunt

The Withcer 3: Wild Hunt har muligvis allerede et par år i passet, men ikke desto mindre, så er det en helt igennem fantastisk spil oplevelse, som man på ingen måder må snyde sig selv for.

2. Red Dead Redemption 2

Endnu en titel, der ikke er helt ny. Dog er det en fantastisk rejse at tage på rent Cowboy tur gennem det vilde vesten i en tid, hvor civilisationen er ved at brede sig, og de fredløse cowboys forsøger at finde deres plads i denne evigt forandrede verden, hvor de uberørte steder bliver færre og mindre.

3. Dark Souls 3

Dette spil er perfekt til dig, der gerne vil have en reel udfordring, og som elsker at et spil ikke bare er ren barnemad. Det er en rigtig sjov og underholdende spiloplevelse, som du helt sikkert også vil blive frustreret over til tider, da sværhedsgraden er notorisk kendt for at være brutal.